Download fjalor anglisht shqip

Aplikacion shume i thjeshte i ndihmueshem, por do ishte mire nje update te behet, per disa fjali qe nuk jane. Pas kerkimit qe kam bere ne internet dy jane faqe me te besueshme ku mund te perktheni fjale dhe fraza nga anglisht ne shqip. Albanian english dictionary fjalor anglisht shqip free. Downlado fjalorin shqip anglisht duke klikuar ketu. This is the secondary sidebar widget area if you are using a three column site layout option. Albanian english dictionary fjalor anglisht shqip for iphone. Kjo faqe eshte krijuar qe tju vije ne ndihme nese keni veshtiresi me gjuhen angleze. You can add content to this area by visiting your widgets panel and adding new widgets to this area. Duke filluar nga bazat dhe deri tek me te avancuarat. Albanian english dictionary fjalor anglisht shqip for. Download the latest version of fjalor anglisht shqip for android. Fjalor shqip anglisht download full version faqja 1 e 1.

Ketu do te gjeni video ne niviele te ndryshme te gjuhes angleze. Dictionary of informatics englishalbanian albanianenglish. Database will be downloaded when you start the app first. Doc fjalor shqip arabisht anglisht imbrja hajrullai. Contains albanian, english, greek, italian and spanish. Fjalor anglisht shqip fjalor shqip anglisht online. Permban shqip, anglisht, greqisht, italisht dhe spanjisht online albanian dictionary. Ju nuk mund ti pergjigjeni temave te ketij forumi kosovoalbanians. German albanian dictionary this is offline german albanian dictionary fjalor gjermanisht shqip. Questions and answers fjalor anglisht shqip download fjalor anglisht shqip or read online books in pdf, epub, tuebl, and mobi format. Albanian english dictionary fjalor anglisht shqip on the app store.

292 1468 1433 560 404 1203 1059 1024 854 761 289 994 1454 1179 352 663 482 544 616 1333 3 1062 980 952 371 608 817 1178